9 Eylül 2008 Salı

CeBIT Bilişim Eurasia 2008

CeBIT Bilişim Eurasia 2008


Sonun da benimde bu yıl katılabileceğim. Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olarak İstanbul'u Avrasya'nın 1 numaralı dijital iş platformu haline getiren CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 – 12 Ekim 2008 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Bu fuarda, dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirerek benzersiz bir sinerji yaratacak.


Video: CeBit Tanitim Video

Yaklaşık 1000 katılımcı firmasının hedefledikleri kitleye daha kolay ulaşarak verimli iş bağlantıları yapabilmeleri amacıyla yeniden tasarlanan CeBIT Bilişim Eurasia İş Dünyası, Dijital Yaşam, Telekomünikasyon ve Ev Elektroniği olmak üzere dört ana bölümde toplanıyor.

Ana bölümlerin yanı sıra 11 adet tematik bölümle (Ko-Bi-lisim@CeBITbilişim, Gelecek Parkı, İnovasyon, YASAD Yazılım, Mobil İş Çözümleri, Kamu Sektörü, İş ve Kariyer, TekMer@CeBITbilişim, eSağlık/ Tele Sağlık, Gençler@CeBITbilişim ve TeknoKent@CeBITbilişim) beraber düzenlenecek forum ve etkinliklerde bugünün trendleri ortaya konarken geleceği etkileyecek çözümlere de yer verilecek.

4 yorum:

Alper ÖZCAN dedi ki...

Hı ne nasıl?
Cebit?
Eurasia?
2008?
İstanbul?
Gitcen?
Bayram'dan sonra?
Okul?
Bölüm?
En önemlisi: Been :(?

okan dedi ki...

gecen sene gidemedik ama bu sene gidelim mutlaka hatta bölümle ortak bi karar alıp otobüs falan bile kaldırabiliriz bu konuyla ilgili başkanla görüşsek ii olur aslında

Alper ÖZCAN dedi ki...

Tamda derslerin başlıcağı hafta. Belli olmaz valla ama fikir iyi.

Yine birkaç kişi götürülmesin? Snıf Başkanı ve iki kişi daha olması gibi yani?

Mehmet Atar dedi ki...

olur canım neden olmasın:D