24 Mart 2009 Salı

Kriz Döneminde ERP Sistemlerinin Kullanımı ve Yaraarları

25 Mart 2009 Çarşamba 09:00 - 25 Mart 2009 Çarşamba 12:30 İstanbul, Minsk
Microsoft İstanbul Ofisi
Levent - Bellevue Residence
Levent Mahallesi, Aydin Sokak No: 7 Istanbul 34340
Türkiye

Dil(ler):
Türkçe.

Ürün(ler):
Diğer.

Hedef Kitle(ler):
Diğerleri.

Etkinliğe Genel Bakış

Bugünün ekonomik kriz ortamında kurumsal kaynak planlama (ERP) uygulaması olan veya başlamak isteyen organizasyonlar stratejilerini yeniden gözden geçirmek zorundadırlar. Kriz ortamı aynı zamanda birçok fırsatı da beraberinde getirmektedir. Şirketler çalışan sayısını azaltırken veya yeniden düzenlemeye tabi tutarken ERP ortamındaki çalışmalar önemli derecede aksayabilir. Dikkatli ve etkin yaklaşımlar sayesinde kriz ortamı ERP için hem sorun olmaktan çıkarılabilir ve hem de sistemi daha iyi işler hale getirebilmek için iyi bir fırsat olarak kullanılabilir. Özellike yeni bir sistem satın alınmasında daha uygun koşulllar ve anlaşmalar da sağlanabilir. Bu seminerde ERP uygulamalarından kriz ortamında en iyi şekilde nasıl faydalar sağlanabilir, ne tür fırsatlar değerlendirilebilir ve uygulamada hangi kazançlar elde edilebilir konuları tartışılacaktır.
Konuşmacımız Hakkında
Ali Bükey, 1955 yılı Rize doğumlu olup, 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sanayi Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra 1980 yılında North Carolina State Üniversitesi (ABD) Endüstri Mühendisliği bölümünden Master derecesiyle mezun olmuştur.
1988 yılında Kanada’ya yerleşen Ali Bükey, burada da çeşitli firmalarda yöneticilik yaptıktan sonra 1991 yılında kendi danışmanlık şirketini kurarak üretim yönetimi, planlama, bilgi işlem entegrasyonu ve endüstri mühendisliği konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır. Bükey, birçok büyük şirkette önemli entegrasyon projelerini yönetmiş olup, tam zamanında üretim, bilgi işlem sistem seçimi ve yönetimi, tedarik zincirleri kuruluşu ve yönetimi konularında uyguladığı projelerle Kuzey Amerika’da bilirkişi konumuna gelmiştir. Bu konuda 5000 den fazla kişiye çeşitli firmalarda profosyenel eğitim ve sertifika dersleri vermektedir. Halen Kanada ve ABD de sanayi kuruluslarında tedarik zincirleri, üretim yönetimi ve benzeri konularında danışmanlık yapmaktadır.

Hiç yorum yok: